Voyage Sorgun

De reis

Side is een populaire vakantiebestemming onder toeristen en daarom vertrekken er ook jaarlijks veel Nederlanders die kant op. Vanuit Nederland vlieg je met Corendon, Tui, Transavia of met Turkse vliegtuigmaatschappijen richting Antalya Internationaal vliegveld. Nederland heeft meerdere luchthavens die naar Turkije vliegen, maar de meeste vluchten vertrekken vanuit Eindhoven en Amsterdam Schiphol vliegveld. In het hoogseizoen zal er ook vaker een vlucht vertrekken vanuit Groningen of Maastricht. De vliegtijd ligt nog net onder de vier uur.

Als je via een reisorganisatie boekt, zal je zeer waarschijnlijk een totaalpakket hebben, waarbij een transfer is geregeld naar je verblijf. De shuttlebus zal je vanaf Antalya internationaal vliegveld binnen ongeveer een uur naar je hotel brengen.

Vanaf 14.00 uur kun je je inchecken in hotel Voyage Sorgun. Als je binnenkomt, voel je je gelijk welkom. Het personeel wacht je op en bij de receptie zal je de sleutel van je kamer krijgen. Als deze nog niet gereed is, kun je gerust alvast een drankje drinken in de lobby. Of krijg alvast uitleg over het All Inclusive concept van het hotel. Laat je wegwijs maken en informeer jezelf over alle activiteiten en faciliteiten die het hotel te bieden heeft.

Op de dag van vertrek moet je je voor 12.00 uur weer uitchecken. Zo kan je kamer gereed worden gemaakt voor de volgende gast die, net als jij, een onvergetelijke ervaring wilt hebben!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 859 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen