Voyage Sorgun

Tips

Het eten is echt heel lekker in de restaurants. Zorg ook zeker dat je een keer in een à la carte restaurant gaat eten, want ze zijn zeker de moeite waard!

De miniclub voor de kleintjes is erg leuk. De kinderen hebben erg genoten tijdens de vakantie!
Ga ook naar de beachparty’s! Deze worden gegeven door het hotel, vaak in het weekend. Er is livemuziek, worden dj’s geregeld en het personeel werkt zich helemaal kapot. Maak het hen niet te lastig, want ze doen werkelijk alles voor je! En wat een geweldige avond!
Side is een leuk stadje om naartoe te gaan, zeker als je van historie houdt. De stad heeft dan veel te bieden en is rijk aan geschiedenis. Daarnaast zijn de marktjes en straatjes leuk om doorheen te lopen.

Ga ook een dag naar Manavgat. Daar vind je leuke markten op maandag en donderdag. Prima om even een ochtend te vermaken.
Als je Side gaat bezoeken, doe dat dan door een strandwandeling te maken. Je loopt vanaf het hotel het strand op en zo richting het centrum van Side. Romantisch en gelijk wat beweging!

Ga naar de watervallen in Manavgat, deze zin erg mooi. Je hebt gelijk een dagje eruit en je kunt er lekker wandelen en picknicken in het park.
Het centrum van Side bereik je gemakkelijk te voet of per Dolmus. Leuk om rond te lopen, bazaars te bekijken of de oude historie. Vonden wij wel de moeite waard!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 859 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen